Eleccions Generals 20D

Mapes infogràfics sobre els resultats electorals de les Eleccions Generals celebrades el 20 de desembre de 2015, publicats al diari digital delCamp.cat i les seccions locals TarragonaDiari.cat i ReusDiari.cat.

Adobe Photoshop / Desembre de 2015

Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1 Presentación1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s