Barraques Reus 2014

Disseny guanyador del concurs de la imatge gràfica de les Barraques de Reus 2014, que aquest any celebren la seva 15a edició havent-se convertit en un esdeveniment popular i festiu de referència en l’oci nocturn ganxet.

El cartell busca lligar les Barraques amb un bodegó d’elements icònics reusencs: la rosa, l’ampolla de Plim, la bota de Masclet, una traca de la tronada de Sant Pere, el color avellana dels Xiquets de Reus i amb la presència especial de la mòmia del General Prim com a protagonista.

Adobe Photoshop / Març-juny de 2014

cartelllow

 

detalls
got Adaptació per al got de la festa
got
El got de Barraques 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s