Parc de Nadal Tarragona 2015-16

Aquestes setmanes hem estat enfeinats ultimant tota la imatge gràfica del Parc de Nadal 2015/16 de Tarragona en col·laboració amb els companys del Club dels Tarraconins, el club infantil de l’Ajuntament de Tarragona.

El cartell presenta una bona mostra dels vora quaranta tallers i activitats que la canalla trobarà al Parc: pista de karts, patinatge sobre gel, tombs a cavall, circuits d’agilitat, l’elefant de la Cavalcada de Reis, la Cucafera petita, inflables, tallers de ceràmica, de perfums, de cuina, d’arquitectura… Tot en el marc temàtic d’aquesta edició: els cinc sentits. D’entre el munt de tallers hi apareixen la Nineta i l’Ivori, els dos personatges principals del Club dels Tarraconins. El cartell segueix una composició radial: un índex gràfic d’activitats deliberadament caòtic molt atractiu, penso, a l’ull del nen.

Adobe Illustrator / Novembre i desembre de 2015

A3 1
Cartell oficial
Sin título-1
Cartell oficial
rambla
Adaptació per a plafó a la Rambla Nova
diari
Adaptació per a diari
PLANOL
Il·lustració a vista d’ocell del recinte
PLAFÓ PREUS
Cartells variats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s