Anna d’Ivori

Alguns ja fa bastant anys que gaudim del talent polifacètic de l’Anna: cantar, compondre, tocar l’instrument que li vagi parar a les mans (sigui quin sigui) o driblar-te al pati del cole. Des de 2013 hem tingut l’ocasió d’escoltar-la dalt dels escenaris acompanyada dels Cinammon Trio, formant un quartet que des de llavors han anat trobant i madurant una identitat musical pròpia.

Ara, sota el nom Anna d’Ivori, el projecte pren volada, i el cert és que aquests quatre joves de Tarragona apunten ben amunt.

Malgrat que ha costat lo seu, hem trobat en els tons crus, les línies fines i la lletra a mà alçada la manera de transmetre l’esperit de les melodies suaus i dolces de les seves cançons, així com la tessitura vocal de l’Anna.

Adobe Illustrator i Adobe Photoshop / Gener-abril de 2015

anna monocolor
Logo monocolor
anna divori
Logo amb fons

proves

Una resposta a “Anna d’Ivori

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s